Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Animaation elinkaari - Muokkaa ja hyödynnä uudelleen

Animaation elinkaari - Muokkaa ja hyödynnä uudelleen

Animaation monista hyödyistä yksi on sen pitkä elinkaari. Animaation voi helposti muokata tarpeen tullen erittäin kustannustehokkaasti. Jos tuotettu animaatio on todettu toimivaksi viestintätyökaluksi, ei siitä kannata päästää irti.

 

PINTAMUUTOKSET

Brändiuudistuksien tai uuden markkinointikampanjan myötä voi tulla tarvetta vähän uusia ilmettä. Animaation värejä voi helposti muokata tai poistaa ja lisätä siihen erilaisia elementtejä. Myös päivitetty äänimaailma voi itsessään tuoda jo ihan uuden tunnelman videoon.

JATKOJALOSTUS

Uusia kohtauksia voi lisätä, vanhoja poistaa tai yksinkertaistaa. Animaation voi lähtökohtaisesti rakentaa niin, että alku- ja loppukohtaus pysyy samana, ja näiden väliin jätetään muuttuvalle osiolle tilaa. 


MATERIAALIEN UUDELLEEN HYÖDYNTÄMINEN

Animaatio ja siihen luodut kuvitukset, äänet ja käsikirjoitus voivat toimia myös yksinään. Videoon luotu musiikkia tai voice-overia voi hyödyntää vaikka radiomainonnassa. Kuvitukset voi irrottaa videosta ja käyttää digi- sekä painomateriaalissa. Käsikirjoituksen tarinankulkua voi hyödyntää muihin copywriting tarpeisiin suoraan tai ainakin käyttää hyvänä pohjana.

Animaatioissa näkyvät hahmot voidaan myös irrottaa videosta gif muotoon, läpsäistä niille vaikkapa tonttulakki ja tadaa! firman virtuaalinen joulutervehdys on kasassa!  


USEAMPI VERSIO

Animaatiosta saa tehtyä useamman kieliversion helposti pienillä muutoksilla. Tarvitaan vain hyvä käännös käsikirjoituksesta, natiivipuhuja voice-overia varten ja korvata videon tekstit eri kielisiksi. Eri kanavat voi myös suosia eri pituisia tai kokoisia videoita. Animaatioista voi muokata eri kanaviin sopivat versiot. 


VAHVA POHJA UUDELLE

Vanha animaatio voi olla myös hyvä pohja uudelle. Tyyli ja rakenne, hahmot ja muut elementit on jo olemassa, joilla on hyvä jatkaa. Jatkumo tuo tunnettavuutta videoille ja sen takana olevalle tuotteelle tai palvelulle.  

Lisää HÄH-kirjoituksia